Webbhotell

Vad är det som gör Linux webbhotell tjänster till en stor hit bland små och medelstora företag?

Inom världen av webbhotell tjänster har Windows och Linux kommit att bli de mest föredragna operativsystemen.

Nuförtiden känner nästan alla normala internet- och datoranvändare till för- och nackdelar med Windows och Linux i detalj.

Där Windows är det första alternativet för hemdatorer, så har Linux tagit över andelen med professionella webbansvariga.

Bortsett från att vara en öppen källkod, så är Linux som operativsystem oerhört flexibelt och utnyttjas av de flesta småföretag.

Genom att integrera sådana fördelar, har vi sammanställt en lista över skäl som driver webbansvariga till att utnyttja Linux framför andra OS.

Linux-webbhotell är flexibla

webbhotell

När vi sade att Linux är flexibelt, så menade vi det, Var sig det gäller oro för kompatibilitet eller en fråga om överkomliga priser. Lösningen har definitivt fått fler poäng än Windows webbhotell lösningar.

Det beror på att Linux fungerar smidigt med de använda programmeringsspråken såsom PHP, MySQL och Perl. De är de språk som körs på de flesta webbapplikationer.

Små och medelstora företag använder dem för att köra sin affärsförvaltningsverksamhet och för att förbättra produktiviteten.

Å andra sidan, med Windows OS får du kompatibilitet endast med Microsoft-baserade programmeringsspråk som ofta inte används av små och medelstora företag. Om vi på samma sätt koncentrerar oss på kraven hos stora företag, så kommer Windows OS att vara mer vettigt.

Linux-webbhotell är mycket tillförlitligt

Det är fascinerande att notera att även om Linux webbhotell har mer ekonomiska planer än Windows, är det den förstnämnda, som är känd för att vara mycket tillförlitlig.

Linux webbhotell lösningar är mycket pålitliga eftersom de kan fixas av alla Internet teknikexperter med rätt kompetens. Därför är Linux känt för att erbjuda en högre servicegrad och drifttidsgaranti.

Dessutom är Linux perfekt kompatibelt med virtualiseringsprogram, Det tillåter användare att sätta upp Windows OS med Linux OS och använda en uppsjö av program som speciellt körs på Windows.

webbhotell cloud

Mer budgetvänlig

  • Linux är öppen källkod, vilket innebär att all distribution av det är kostnadsfri.
  • Därför kommer det alltid att hålla dig säker från att betala licenskostnader.
  • Linux planer är också mycket billigare jämfört med Windows webbhotell planer. Linux webbhotell kan dessutom fixas av alla internettekniker vilket tyvärr inte är möjligt med Windows.
  • Därför och med anledning av alla dessa skäl för kompatibilitet, överkomlighet och tillförlitlighet, föredrar små och medelstora företag fortfarande att välja Linux som operativsystem.
  • Sammanfattningsvis så hjälper Linux webbhotell inte bara dig att skapa din hemsida från ett litet företag till ett stort företag. Det ger dig också många fördelar jämfört med konkurrenter och samtida.
  • Om du bestämmer din budget och dina viktiga funktioner, så skulle du kunna välja Linux webbhotell paketet, vilket ytterligare skulle öka dina möjligheter att göra bra affärer.

Om du nu letar efter svenska webbhotell som kan hjälpa dig med dina affärsmål, så kan Malmö Cloud hjälpa dig. Du kommer att hitta massor av webbhotell att välja mellan. Om du behöver extra hjälp, finns alltid där!