Om

Om Webbguide!

Om webbguide.se är en jämförelsetjänst där vårt mål är att du ska hitta det webhotell som passar dina behov, till det bästa tänkbara priset. Idag finns det över 100 webbhotell på den svenska marknaden, där dem flesta tyvärr håller en låg kvalité och dålig standard jämfört med exempelvis den amerikanska marknaden. Vi har därför sorterat ut terrängen åt dig, och lämnat dig endast med de webbhotell vi personligen har testat och kan gå i god för.

Webbguide

Vill hjälpa människor att hitta rätt produkter och tjänster när de söker på nätet. Detta gör vi genom att skapa sajter inom olika segment som jämför olika produkter och tjänster.

Vi på Webbguide.se låter alla skriva sitt omdömme om det webbhotell baserat på riktiga händelser och köpupplevelser, vi kollar alltid upp alla reviews innan vi godkänner dom.

1. Du som användare har makten att jämföra

Hemsidor som jämför webbhotell är menade att hjälpa dig att välja ett så perfekt paket som det bara går. För att sätta ihop ditt optimala paket, krävs att du kan objektivt jämföra webbhotellen efter dina preferenser.

Vad våra konkurrenter gör:

Många jämförelsesidor försöker styra dig gentemot en särskild leverantör eftersom dem tjänar mer pengar genom att skicka dig vidare till den leverantören. De tonar ned nackdelarna och putsar upp fördelarna för att just den leverantören ska få ett bättre betyg på deras hemsida.

Vår approach:

Vi ger dig riktigt goda möjligheter att bilda dig en objektiv uppfattning genom tre olika topplistor: en för bästa webbhotell, en för billiga webbhotell och en för enbart  svenska webbhotell. Varje webbhotell kan du dessutom taggade efter specifika egenskaper såsom typ av CMS, utrymme och annat.

Vårt mål är att ge er som användare av vår sajt så mycket kontroll över jämförelsen att det blir omöjligt för oss att kontrollera vilken typ av webbhotell du faller för.

2. Våra Recensioner är ärliga

De flesta sidor som jämför webbhotell suger rent ut sagt. Inte bara är det fråga om dålig kvalité, utan inte sällan försöker dem vilseleda och ge dig dålig information för att du ska välja det webbhotell dem tjänar mest pengar på. Helt ärligt – blir du imponerad över en jämförelsesajt som ger dig tre alternativ att välja bland?

För oss på webbguide.se så värdesätter vi långsiktiga relationer och därför är det också viktigt för oss att du inte känner dig manipulerad efter att ha köpt ett webbhotell från en viss leverantör. Om du känner att vår recension motsvarade det som webbhotellet faktiskt erbjöd, är chanserna större att du återvänder till oss.

Omdömen

Våra konkurrenter:

Jämförelsesidan kommer särskilt att promota en viss typ av leverantör, ofta högljutt och inte sällan utan en trovärdig recension. Inte sällan har recensionen inget eller mycket lite med verkligheten att göra.

Om

Kontakta oss

  • Om du inte besitter rätt tekniska kunskaper för att jämföra webbhotell så hjälper vi dig gärna.
  • Om du vill annonsera på Webbguide.se skicka ett mail till info@webbguide.se