Malmö Cloud 12:-/mån

Malmö Cloud

Author
Users
 • Support
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • Pris

Malmö Cloud är Sveriges bästa webbhotell, varumärket är nytt men teamet bakom har en både lång och bred erfarenhet om webbhotell och domäner.

Malmö Cloud erbjuder varje kund med alla nödiga verktyg som behövs för att bygga en fullständig webbplats så fort som möjligt. Vi erbjuder en otroligt bekväm website builder med dra & släpp -gränssnitt och Auto Installer.

Få din hemsida online på nolltid! WordPress, Joomla, Druopal, Prestashop, Magento, OpenCart – alla applikationer kan installeras med endast ett klick.

Malmö Cloud ha kontrollpanel är en av de bästa vi har testat, stora och snygga ikoner gör det enkelt att navigera runt när vi ska lägga upp vår hemsida och e-postadresser.

I kontrollpanelen finns även en mycket smidig one click installer som gör det möjligt att installera WordPress, Joomla, Drupal och många fler CMS system med endast ett klick, en mycket smidig och uppskattad funktion!

Malmö Cloud Webbhotellspakets

Silver Webbhotell

Sitebuilder: Ingår

Redudant Utrymme: 100GB

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 12KR / Mån

Guld Webbhotell

Sitebuilder: Ingår

Redudant Utrymme: 250GB

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 24KR /Mån

Diamant Webbhotell

Sitebuilder: Ingår

Redudant Utrymme: Obegränsat

Trafik: Obegränsat

Antal Domäner: Obegränsat

Antal E-postadresser: Obegränsat

Support: E-post, Chatt och Telefon

Pris: 48KR / Mån

 

Sammanfattning

För att sammanfatta Malmö Cloud så är detta ett nytt webbhotell som kommer att växa på den svenska marknaden.

Med ett enkelt och bra system, en säker och stabil serverplattform med en hög upptid!

Malmö Cloud är Sveriges nya Webbhotell, hos oss kan du enkelt ladda upp dina hemsida och e-post utan problem! Webbhotell från endast 10 kronor per månad!

webhotell, webbhotell, domän, hemsida, domän, hemsida, domännamn, webhotel, hemsidor, hemsida, domain, domännamn, egen hemsida, webhotell, hemsidor, webhosting, egen hemsida, .se, Skapa hemsida, hemsidor, egen hemsida, website, .com

 

 

4 Comments

 1. bästa webbhotell 2019 – Malmö Cloud Webbhotell

  Jag har haft Malmö Cloud i 5 år. Större lösningar för större kunder och
  små paket för mindre kunder. Malmö Cloud support är inte bara snabb utan
  också kunnig. Och deras servrar är snabba och pålitliga. Full pott så
  klart!

 2. Helt underbar svensk support! Har testat andra hostingbolag sista tiden och ingenting går att jämföra med Malmö Cloud’s support.
  De är otroligt snabba på att svara, även efter kontorstid. Alltid svensk proffsig support. Man kan lita på att de löser saker.
  Jag byter aldrig från Malmö Cloud. Jag har i nuläget ett 20-tal sajter och jag rekommenderar Malmö Cloud varmt till alla som behöver domäner och hosting.
  Kan tillägga att många av deras konkurrenter är billigare för att de lägger sin support i Indien/Pakistan.
  Det tog bland annat deras konkurrent 6 veckor att lösa ett mindre dns-problem och på vägen lyckades de dessutom sabba själva designen.
  Helt ofattbart. Nej Malmö Cloud lever verkligen upp till sin slogan – Sveriges bästa webbhotell! Lämnar aldrig Malmö Cloud.

 3. Grymt bra lysande och snabb service!

  Lysande och snabb service. Jag är faktiskt mållös över hur snabba och effektiva ni är! Senast var det Daniel som var hjälpsam. Tack igen!

 4. Jag vill tacka Daniel, tusen gånger för exceptionell hjälp! Han fixade problemet på en minut innan jag ens hann lägga på luren! Rekommenderar denna snabba support och bästa service starkt!